Lån penge hurtigt og nemt

Vinduespolering for erhvervslivet i hele Østjylland

Vinduespolering erhvervSom virksomhed er det en god ide altid at sørge for at have rene vinduer. Rene vinduer er med til at sende et godt signal til omverdenen, og det lader ligeledes jeres lokaler fremtræde mere lyse og indbydende, hvilket højner såvel medarbejdernes trivsel som virksomhedens image.

 

Vi dækker alt fra offentlige institutioner til kontorejendomme, forretninger, butikskæder, kontorejendomme, industrivirksomheder og andre erhvervsejendomme.
Uanset hvilket behov og i hvilket omfang jeres virksomhed har brug for vinduespolering, påtager vi os gerne opgaven.

Der er mulighed for at få regelmæssige besøg af jeres vinduespudser, men det er selvfølgelig helt op til den enkelte virksomhed, hvor ofte den foretrækker, at vi kommer og polerer vinduerne. Om I ønsker vinduespudsning tre gange om måneden, hver anden måned eller noget helt tredje, er derfor helt op til jer.
Hvis og såfremt I ønsker det, tilbyder vi naturligvis gratis rådgivning angående, hvor ofte det vil være passende, at vi kommer og polerer jeres vinduer.

Tøv ikke med at få os ud til jeres virksomhed. Vi kommer med glæde og giver et gratis, uforpligtende tilbud på pletfri polering af jeres vinduer.

Vaskeanlæg

VaskeanlægVaskeanlæg også kaldt rentvandsanlæg anvendes til produktion af ultra rent vand som bruges til vinduespolering, facadevask og anden rengøring med vandbærende teleskopstænger.

Vores rentvandsanlæg er baseret på kemikaliefri rensning af vandet, så vi for ultra rent vand der efterlader vinduerne kalkfrie og spejlblanke.Vores rentvandsanlæg er både velegnet til mindre opgaver der er svært tingængelige og til størrepudseopgaver op til 4 sals højde fra jorden.

 

 

 

 

Liftarbejde

 

Liftarbejde og andre specialopgaver udføres med stor professionalisme også over 4 sal. Vores mangeårige erfaring gør at vi kan udføre alle former for specialopgaver til konkurrencedygtige priser.

Vi påtager os alle former for liftopgaver og er meget konkurrencedygtige i vores priser.