Lån penge hurtigt og nemt

Lidt om Byens Vinduespudserfirma Dannek

Vi er et lokalt vinduespudserfirma beliggende i Randers. Byens Vinduespudserfirma Dannek blev etableret i 1996 af Allan Sørensen, som er indehaver og daglig leder i firmaet.  Idag beskæftiger vi 12 vinduespudsere i firmaet.

Med mange års erfaring indenfor vinduespudserfaget samt altid opdateret med det nyeste grej og teknologi, kan Byens Vinduespudserfirma tilbyde vores kunder den bedste løsning indenfor vinduespudsning i Randers og omegn.

Service og kvalitet

Hos Byens Vinduespudserfirma er det service og kvalitet der tæller. Vi lægger vægt på altid at levere et ordentligt og veludført stykke arbejde.
Vi har tæt kontakt til alle vores kunder, som altid ved hvad prisen er, hvilke opgaver der udføres, hvornår opgaverne skal udføres samt at de aftalte priser og tidspunkter ALTID overholdes.

Byens Vinduespudserfirma er en veletableret virksomhed med faste medarbejdere og en lille administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, god kommunikation med den samme vinduespudser.

 

Hvorfor vælge Byens Vinduespudserfirma

 

Vinduespudserfirma i Randers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinduespudser Randers